+32(0)479/617552 GRATIS VERZENDING IN BENELUX VANAF €100,00

Retour

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanmelden

Meld je retourzending aan door een mail te sturen naar customerservice@bellawear.be met vermelding van de volgende gegevens: Ordernummer, welke product(en) geretourneerd worden, reden van retour.

Verpakking

Download hier het retourformulier (Nederlands) of het retourformulier (Frans).

Stuur de te retourneren producten ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking terug. Plaats het ingevulde retourformulier in de doos.

Verzending

Lever het pakket in bij het postkantoor en verzend naar het volgende adres:

Bellawear tav Retouren

Boomgaardstraat 23, 3670 Oudsbergen

Je mag het pakket ook gratis afgeven op bovenstaande adres

Terug betaling?

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen terugstorten. Je draagt zelf de kosten en risico voor de retourzending. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd heb je recht op terugbetaling van de verzendkosten van je bestelling. Dit recht vervalt indien je slechts een gedeelte van je bestelling retourneert of wanneer een product afgeprijsd is.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend.

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is, dan vergoeden wij deze kosten achteraf. Zend in dit geval het betaalbewijs van verzending naar customerservice@bellawear.be

Nieuw product

Wens je een ander product te ontvangen (bijvoorbeeld een andere maat) dan kan je deze rechtstreeks via de website www.bellawear.be bestellen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Op maat gemaakte producten
  • Boxershorts en slips die geopend zijn (omwille van hygiënische redenen)
  • Producten met een beperkte houdbaarheid