+32(0)479/617552 GRATIS VERZENDING IN BENELUX VANAF €100,00

Vragen?

Retour

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Retour is mogelijk. Lees hier hoe je dit kan doen: retourvoorwaarden

Verzenden

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Indien een bestelling geplaatst en voldaan wordt voor 13u wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden tenzij anders wordt doorgegeven via mail.

Verzending naar Nederland +/- 2werkdagen.
Verzending naar België +/- 1 werkdag.
Verzending naar Frankrijk +/- 3 werkdagen.
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Je kan een bestelling afhalen of producten passen op afspraak. Dit kan door een mailtje te sturen via de contactpagina:
contact

Registreren

Moet ik me registreren op de webshop?
De eerste keer dat je winkelt in de webshop geef je jouw persoonlijke gegevens door, zodat we jouw bestelde producten kunnen versturen. Bij elke volgende bestelling volstaat het om je aan te melden met jouw e-mailadres en wachtwoord. Dat bespaart je tijd en werk én zo zijn jouw gegevens altijd correct. Je kan ten allen tijde deze gegevens aanpassen.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Als je jouw wachtwoord vergeten bent, kan je op de website bovenaan rechts op “Inloggen” klikken. Hier klik je op de link “Wachtwoord vergeten?”. Geef nu jouw e-mailadres in. Je ontvangt een mailtje van ons met jouw nieuwe wachtwoord.

Reserveren

Kan ik een product reserveren via de webshop?
Dit kan, stuur een mailtje naar customerservice@bellawear.be met het gewenste artikel (artikelnummer, maat en kleur). We sturen je dan een bevestiging via e-mail.

Algemeen

Is het voldoende om enkelsteunondergoed te dragen om een stomabreuk te voorkomen?
Neen. Steunondergoed zorgt voor ondersteuning in de buikregio langs buitenaf. Verder is het belangrijk om in beweging te blijven (Zwemmen, wandelen, fietsen, …) zodat je spieren niet verslappen. Verder is een gezond BMI van groot belang. Deze combinatie zorgt voor een lager risico op een stomabreuk.
Hoe weet ik welk level steunondergoed ik moet dragen?
Ontdek hier alle info over de steunlevels
Hoe weet ik welke maat ik moet dragen?
Om te weten welke maat je moet dragen neem je best je taillemaat op.
Bij ieder product vind je een matentabel terug waarin je kan zien welke maat jou het beste past.

De Comfizz maten vallen als normaal uit. Doordat deze maten per twee gaan (S/M; M/L; L/XL: XL/2XL; 2XL/3XL) kan er een overlap zijn in de maten. Dan ga je best uit van je persoonlijke voorkeur, heb je graag dat het ondergoed goed strak zit dan neem je de kleinste maat. Heb je graag dat het ondergoed gewoon aansluitend is dan neem je de grootste maat van de twee.

Indien een product kleiner uitvalt dan normaal, staat dit er steeds bij vermeld.
Knelt het stoma ondergoed de stoma af waardoor de output er niet uit kan?
Neen. Alle producten op onze website zijn speciaal gemaakt voor stomadragers. De stoffen stretchen in verschillende richtingen waardoor de stoma kan uitzetten en niet afknelt.
Kan het gebeuren dat het ondergoed oprolt?
Enkele van onze producten, zoals de taillebanden zijn voorzien van siliconen bolletjes zodat de band mooi op zijn plaats blijft zitten. Indien het ondergoed toch oprolt is dat vaak een teken dat je niet de juiste maat draagt. Is de maat net iets te klein of te groot dan zou het kunnen dat deze wat gaat oprollen.

Je juiste maat checken is dus belangrijk.